Julkampanj Alcotest 3820

Julaktivitet!

För dig som alltid vill veta helt säkert att du är körklar! 


Ingen vill möta en onykter förare i trafiken, ändå händer det alldeles förofta. Många av de alkotestare som sälj på den svenska marknaden uppfyller inte de svenska lagkraven och är helt enkelt fördåliga för att kallas för alkomätare.


Dräger Alcotest 3820 är den första alkomätaren för privatpersoner som är testad och godkänd mot den tuffa professionella standarden, en standard som endast tillåter en felmarginal på 5% tillskillnad från den privata som tillåter alkomätare med upp till 40% felmarginal!

 

Alcotest 3820 är lika säker som sin föregångare Alcotest 3000. Däremot är nya Alcotest 3820 billigare, snabbare och mindre än sin föregångare Alcotest 3000.Var noga med att kalibrera din alkotestare årligen, det gör du enklast genom att kontakta företaget som sålde alkomätaren.

Se upp med alkomätare som påstår sig ha samma mätteknik som Polisens utrustning.
Många säger sig ha samma utrustning som Polisen men det är Drägers alkotestare Polisen i Sverige, Norge samt i många delar av världen använder. 

 Köp din alkotestare hos någon av dessa rekommenderade webshoppar: 
 
Köp Dräger Alcotest på Autoexperten Köp Dräger Alkotest på Clas Ohlson   Köp Dräger Alkotest på IF säkerhetsbutik Köp Dräger Alkotest på Laitis  Köp Dräger Alkotest på M-shop Köp Dräger Alkotest på Net on Net Köp Dräger Alkotest på Proffsmagasinet.se Köp Dräger Alkotest på Teknikmagasinet

 

Eller besök din närmaste Dräger återföräljare som du hittar här 

Dräger  Alkolås och Alkotest på Facebook