Technology for life

Om Dräger

För oss är Teknik för livet mer än bara en affärsidé 
(Stefan Dräger, verkställande direktör)


"Teknik för livet" är vår ledstjärna och mission. Oavsett var de används - i kliniska installationer, inom industri, gruvdrift eller räddningstjänsten - skyddar, understödjer och räddar Drägers produkter liv.


Dräger är ett internationellt ledande företag inom medicin- och säkerhetsteknik. Företaget grundades i Lübeck år 1889 och idag har Dräger vuxit till ett världsomspännande DAXnoterat familjeföretag i sin femte generation. Vår långsiktiga framgång bygger på en värdeinriktad företagskultur med fyra centrala styrkor: Nära samarbete med våra kunder, kompetens hos våra medarbetare, kontinuerlig innovation och utomordentlig kvalitet.


Dräger Safety erbjuder kunderna riskförebyggande helhetslösningar med särskilt fokus på personlig säkerhet och skydd av produktionsanläggningar.  Dräger Safety erbjuder bland annat alkohol- och drogtestinstrument, stationära och mobila gasdetekteringssystem, andningsskydd, skyddsutrustning till räddningstjänsten samt professionell dykutrustning.


Det medicinska områdets produktsortiment omfattar arbetsstationer för narkos, respiratorer för intensiv- och hemvård, akuta och mobila respiratorenheter, uppvärmningsbehandlingsutrustning (såsom kuvöser för spädbarn), patientövervakningsutrustning, IT-lösningar och gashanteringssystem.


Dräger har närmare 13 000 anställda världen över och finns i över 190 länder runt om i världen. Koncernen har försäljnings- och serviceorganisationer i över 50 länder. Drägers utvecklings- och produktionsanläggningar är baserade i Tyskland, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, USA och Kina. 

Dräger övriga produktutbud

Här kan du läsa mer om Dräger stora produktutbud

 

Produktutbud

 


Dräger alkolås och alkotest i Norge 

KGK Norge AS ansvarar för marknadsföringen och försäljningen av Drägers alkolås och alkotestare i Norge, mer information hittar du på www.dræger.no