Interlock 7000

Världspremiär för Dräger Interlock 7000

Den nya generationens alkolås är här! Dräger Interlock 7000 är ett modernt lås som med sin säkerhet, snabbhet och användarvänlighet sätter föraren i fokus. Ready when you are!

Fredag 4 april var det världspremiär för Drägers nya alkolås Interlock 7000. Premiären ägde rum i Stockholm, och representanter från Dräger i Tyskland och Sverige var på plats för att presentera det banbrytande alkolåset. Förhandsvisningen lockade journalister, återförsäljare, fordonstillverkare som Volvo och Scania samt olika intresseorganisationer som till exempel MHF.

 

I Sverige är KG Knutsson AB huvuddistributör av Dräger alkolås och alkotest. Thomas Bergdahl är affärsenhetschef på KGK.

– Vi är naturligtvis mycket stolta och smickrade över att Dräger valt att låta KGK vara först i världen med denna produktnyhet.

 

Korta fakta om Dräger Interlock 7000

 

Inga felaktiga utandningsprov

Alkolåset kan särskilja alkohol i utandningsluft från alkohol som finns i till exempel munskölj, spolarvätska eller handsprit. Som användare kan du känna dig trygg i att felaktiga prov på grund av yttre påverkan inte registreras.

 

Säkert och användarvänligt

Ingen väntetid! Uppvärmnings- och uppstartstiden är så kort att du som användare inte kommer märka av den. Dräger Interlock 7000 har en tydlig färgdisplay och instruktioner på svenska. Dessutom har den flerfärgs-LED för tydligare vägledning av de vanligaste instruktionerna.

 

Hög säkerhet mot dataintrång

Informationen i alkolåset är krypterad. Alkolåset är dessutom enkelt att montera i alla fordon och kan utrustas med både kamera och GPRS-modul för utökade användningsområden som till exempel säker föraridentifiering.

 

Högsta kvalitet. Testat, godkänt och tryggt.

Med Dräger kan du känna dig trygg med att du får tillförlitlighet och mätsäkerhet i yttersta världsklass.